Tinker Labs

Добредојдовте во светот на истражување и откривање!

Практична наука за деца преку забавни експерименти.

Испратете
ни порака!
Пријавување за
бесплатен час!

Отклучете ја вашата страст за учење!

Tinker Labs нуди уникатен STEAM пристап кој вклучува експерименти во науката, технологијата, инженерството, уметноста и математиката, како и практичното учење неопходно за идниот успех на секое дете.

Програмите Tinker Labs се наменети за деца од 3 до 12 години, наменети за дополнување и збогатување на редовното образование. Нашата мисија е да ја развиеме нивната вродена љубопитност и да ги поттикнеме да поставуваат прашања за светот околу нив.

Програми

TINKER GARDEN

3-4 год

повеќе информации +

TINKER TOTS

4-6 год

повеќе информации +

TINKER TOWN

7-10 год

повеќе информации +

TINKER WORLD

10-12 год

повеќе информации +

Претворете го учењето во искуство!

Пријавете се за бесплатен пробен час!

Со нашиот бесплатен пробен час, сакаме да им помогнеме на родителите и децата полесно да ја донесат одлуката за посетување на часовите на Tinker. Првиот впечаток е најважен, па нашата цел е детето да се радува на секој следен Tinker Labs час.

Искуствено учење по одлична цена. 

Посетување на часови еднаш седмично х 70 мин.

Месечна членарина 2400 ден.

"Вистинско уживање и зголемување на самодовербата!"

После 2 години во Tinker Labs уживањето во часовите сеуште трае, а доказ за тоа се насмеаните детски лица кои едвај го напуштаат училиштето после секој час.

Смирена атмосфера, трпеливост и професионалност вплотена во експерименти кои се вистински предизвик за малите научници.

- Емилија (Давор)

"Тинкер Лабс е наука преку игра"

Тинкер Лабс е наука преку игра, одлична едукативна програма која е прилагодена на соодветната возраст на децата. Секој час е различен, интерактивен, забавен, а 

Марина е особено внимателна, трпелива и нежна со децата.

- Дафина (Петра и Павел)

"Tinker labs е место каде низ игра и забава децата влегуваат во светот на науката"

Tinker labs е место каде низ игра и забава децата влегуваат во светот на науката. Одлично катче за развој на детската креативност. Веќе три години нашите деца се дел од оваа приказна и со нетрпение го очекуваме секој следен час. Наша топла препорака за сите деца и родители

- Сања  (Теона и Теодор)

Образец за упис

во Тинкер Лабс!

CAPTCHA
To vprašanje je namenjeno preverjanju, ali ste človeški obiskovalec ali ne, in preprečevanju samodejnega pošiljanja neželene pošte.
5 + 13 =
Rešite to preprosto matematično nalogo. NA PRIMER. za 1+3 vnesite 4.