ПРИЈАВИ СЕ - Tinker Labs

ПРИЈАВА

Мило ни е што се гледаме овде! Вие сте на чекор до запишување!
ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА ПРОБЕН ЧАС
Едноставно пополнете го образецот

  КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ?
  НАШИОТ ПРОЦЕС НА ПРИЈАВУВАЊЕ

  ЧЕКОР 1. – Контактирајте не

  Оставете ги вашите информации за контакт. Можеме да организираме бесплатен пробен час за вашето дете. Ако не го видите вашиот град или област на списокот на постоечки Tinker Labs центри, ние ќе ве известиме веднаш штом центарот стане достапен на таа локација.

  ЧЕКОР 2 – Дојдете на бесплатниот пробен час

  Ве покануваме вас и вашето дете да учествувате на бесплатен пробен час и одблиску се запознаете со нашите забавни и едукативни часови, како и иновативна методологија.

  ЧЕКОР 3 – пријавете се

  Одлучете дали Tinker Labs едукацијата е за вашето дете и информирајте не дали сакате да се запишете во некоја од нашите програми. За повеќе информации нашиот тим ќе ве контактира дополнително.