ЛЕТЕН КАМП И РОДЕНДЕНИ - Tinker Labs

Tineker Labs родендените и Tinker Labs летниот камп се специјално дизајнирани за да овозможат додатни активности на вашите деца.

tinker-kamp
home-1_section_01_1

Tinker Labs летен камп

Tinekr Labs летниот камп е специјално дизајнирана летна програма со цел да им овозможи на децата многу забава и неформално учење за време на училишните одмори. Децата ќе уживаат во авантурите на Мари,  Леонарда и Никола преку посебен еднонеделен курс кој се состои од 15 училишни часови во текот на 5 работни дена, наутро или попладне. Совршена можност за запознавање со СТЕАМ едукацијата или за продолжување на учењето со деца кои веќе се заинтересирани и навлезени во светот на науката, технологијата, инженерството, уметноста и математиката.

 

Tinker Labs родендени

Tinker Labs роденден е одлична шанса да му приредите на вашето дете незаборавна роденденска прослава. Во 3 часовната специјално дизајнирана програма, децата ќе изведуваат експерименти и најразлични возбудливи активности, предводени од наши квалификувани наставници, повразани со темата која славеникот ќе ја избере.

Tinker-Rodjendan
home-1_section_01_1